Som la Balbina Garcia i el Toni Osorio i estem recuperant vinyes abandonades. Tenim un compromís amb la terra, que és retornar-li la seva estructura original en equilibri amb la vinya. És així com entenem que  s'ha de preservar el paissatge i estem conveçuts que és així com obtimdrem els millors fruits per fer els nostres vins.

Les nostres eines son la desbroçadora, la segadora, el xapo i les tisores. No tenim tractor, llaurem lo imprescindible per incorporar matèria orgànica (en forma de fems, compost i microorganismes de bosc) i per descompactar el terra. No utilitzem cap producte de síntesi, cap pesticida ni insecticida. Les nostres vinyes conviuen amb la fauna i la flora locals que són els nostres millors aliats i el nostre sòl es comença a recuperar de tants anys d'agricultura erosiva, gràcies a l'agricultura regenerativa.

Al celler treballem amb la mateixa filosofia que a la vinya, la nostra única matèria primera és el raïm, tot lo que necessitem per fer vi prové de la vinya. Fem servir  varietats locals de raïm i fermentem els mostos amb el seus propis llevats provinents de la pell. Després de la fermentació els vins reposen en diferents recipients i es clarifiquen per gravetat amb el fred de l'hivern fins el día de l'embotellat. En el moment de l'embotellat no afegim cap millorant ni conservant a excepció de petites dosis de sulfurós en comptades ocasions.